REST API Technology

У вас є власна система бронювання, і ви хочете розширити асортимент туристичного контенту? ONLINEBISTRO XML API — це правильне рішення для вас. XML API — це прямий та легкий доступ до усього нашого контенту, з широким набором функцій та універсальною інтеграцією. Ми надаємо наступні API: Авіа, Готелі, Круїзи, Оренда авто, Трансфери, Залізничні квитки, Автобусні квитки, Активіті. XML API пропонує широкий вибір, контроль, гнучкість, доступність у режимі реального часу та повністю автоматизовані процеси бронювання. Система постійно оновлюється та супроводжується групою технічної підтримки.

Завдяки більшій кількості постачальників туристичних подорожей, ніж у будь-якої іншої платформи на ринку, наш API надає вам величезну кількість можливостей, що дозволяє вам використовувати силу наших обчислювальних потужностей та платформи бронювання та інтегрувати її у вашу власну систему.

За допомогою нашого швидкого та надійного каналу ви можете ознайомитись з нашим інвентарем готелів на вашому власному веб-сайті чи системою бронювання. У нас є своя ІТ-команда, яка може допомогти вам у цьому процесі.

XML API ONLINEBISTRO — це:

  • Ціни нетто від постачальників
  • Багатофункціональність
  • Можливість прямого конекту між вашою та нашою системами онлайн-бронювання
  • Доступність у режимі реального часу
  • Повністю автоматизовані процеси бронювання
  • Постійні оновлення та підтримка
  • Широкий вибір, контроль та гнучкість
  • Проста інтеграція з XML API-тестером

API MULTI-SUPPLIER

Завдяки інтеграції понад 250 постачальників, наш API дає вам можливість робити масштабний бізнес. Від найбільших світових постачальників подорожей до місцевих, нішевих постачальників, ви матимете доступ до найбільшої у Світі спільноти покупців та продавців туристичних послуг.

  • Flight API
  • Hotel API
  • Cruise API
  • Car API
  • Transfer API
  • Train API
  • Bus API

Партнери API Flight

Якщо ви шукаєте API Авіа, не шукайте більше. Ми можемо з'єднати вас з усіма основними гравцями, коли мова йде про регулярні, дешеві та чартерні рейси, включаючи MULTI GDS.

Партнери Hotel API

Що стосується розміщення, у нашого API є все. Від провідних постачальників послуг, таких як WebBeds, Expedia та Hotelbeds, до місцевих нішевих постачальників, ми можемо підключити вас до понад 750 000 варіантів овернайт.

Партнери Cruise API

Наша платформа може підключити вас до великої кількості круїзних постачальників. З інтегрованими круїзними лініями наш API круїзу надає вам доступ до понад 10 000 маршрутів.

Партнери Transfer API

Протягом багатьох років ми створювали мережу провідних постачальників послуг трансферу, тому, сподіваємось, що наш Transfer API сягнув і вас. Якщо ні, то повідомте нам про це, і ми зробимо все можливе, щоб ваш платний постачальник був інтегрований на платформі.

Доступні послуги

На даний момент в ONLINEBISTRO можна забронювати такі послуги.

Авіаквитки — понад 100 BSP, що дає можливість пошуку оптимальних тарифів на рейси класичних авіакомпаній, що застосовуються в різних країнах. Найпопулярніші ринки — це США, Туреччина, Німеччина, Росія і Китай. Крім регулярних рейсів, в системі представлені продукт Travelfusion — найбільшого постачальника даних лоукост-перевізників, чартерні перевезення по Європі від авіакомпаній Condor, Sun Express, TUIfly...

Готелі — користувачі можуть скористатися можливостями 20+ найбільших світових постачальників послуг розміщення. Серед партнерів ONLINEBISTRO — Expedia, Hotelbeds, WebBeds, Agoda, W2M, Goglobal, Tourico, Travco, Restel в портфелі яких понад 750 тис. Готелів на моментальному підтвердженні зі зручними фільтрами (за ціною, назвою, локації, зірковості, гугл- карті з радіусом пошуку готелів).

Динамічне пакетування — ця технологія дозволяє покупцям отримувати індивідуальні туристичні пакети, що складаються з різних туристичних послуг, включаючи готелі, авіарейси, прокат автомобілів та інше.

Круїзи — любителям круїзного відпочинку пропонується продукт 18 круїзних компаній, в тому числі Celebrity Cruises, Costa Cruises, Crystal Cruises, Cunard Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean. Система надає користувачеві сторінки контенту, які допоможуть проаналізувати всі варіанти круїзних поїздок і прийняти оптимальне рішення.

Трансфери — групові та індивідуальні, по всьому світу, від постачальника HoppaGo.

Прокат автомобілів — в 160 країнах від лідерів світових прокатних компаній Hertz, Avis, Europcar, SIXT, Alamo, Budget, Enterprise, Dollar і Thrifty.

Потяг — у системі, представлені маршрути таких залізничних компаній, як Trenitalia, Renfe, Eurostar, VIA Rail та China Railway. Даний онлайн-сервіс покликаний не тільки максимально спростити організацію подорожі, але і зробити його максимально вигідним з точки зору фінансових витрат.

Автобус — співпраця з всесвітньо відомим перевізником Flixbus дозволяє користувачам ONLINEBISTRO придбати квитки на рейси Європою та деякими напрямками у США в декілька кліків. Мапа маршрутів покриває 27 країн Європи та 1400 пунктів призначення. Автобуси компанії здійснюють до 250 тис. рейсів щодня.

Актівіті — спеціалізований продаж турів та атракціонів. Ми працюємо в 300+ напрямках і маємо більше 10000 турів. Ми продаємо досвід подорожей. Тисячі з них у понад 300 напрямках по всьому світу (а наш портфель зростає з кожним днем). Від квитка в Лувр до їзди на верблюдах в австралійській глибинці, ви знайдете все це тут, на нашому простому у користуванні веб-сайті на вибір.

Пороми — на даний момент у системі доступні пороми, що з’єднують континентальну Іспанію з Балеарським та Канарським архіпелагами.

Пакетні тури — забронювати тур можна з вильотами із семи європейських країн: Австрії, Данії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Чехії та Швейцарії. На цей момент підписано понад 100 контрактів з європейськими туроператорами, серед яких такі «монстри» туризму, як TUI, DERTOUR, FTI Touristik, LMX Touristik, Schauinsland Reisen, Travelix, Alltours, Vtours, JT Touristik та ін.

Купівля програмної продукції та розрахунки за бронювання?

В пакет XML API входить:

  • Програмна продукція — результат комп'ютерного програмування у вигляді прикладної комп'ютерної програми (як в цілому, так і її компоненти), розміщеної на Сайті, на постачання якої Постачальник наділений всім необхідним обсягом прав протягом усього терміну дії Договору.
  • Технічна підтримка — заходи, здійснювані Виробником через Постачальника у встановлених Виробником межах та обсягах для забезпечення функціонування ПП, включаючи консультування Покупця з питань використання ПП.
  • Оплата замовлень після покупки програмної продукції шляхом кредитної лінії. Мінімальна сума поповнення 10 000 евро, ONLINEBISTRO подвоює ліміт на бронювання в системі. Порядок розрахунків між ONLINEBISTRO та API партнером проводиться раз в тиждень одним рахунком за всі замовлення. Ціна договірна.