ПРАВИЛА ОПЛАТ

1. Рахунок до оплати дійсний протягом одного банківського дня. У разі несвоєчасної оплати ТО залишає за собою право анулювати бронювання згідно умов Агентського договору.

2. Рахунок на оплату виставляється за комерційним курсом на момент бронювання, який фіксується в адмін. кабінеті. Що стосується зміни комерційного курсу валют, ТО залишає за собою право змінити вартість туру згідно комерційного курсу валют на дату зарахування коштів на розрахунковий рахунок.

3. Валюта платежів для юридичних і фізичних осіб, резидентів України - гривня.

4. Для оплат по безготівковому розрахунку відкритий рахунок в КБ ПриватБанк.

5. Комісію при оплаті рахунку за безготівковим розрахунком оплачує агент відповідно до тарифів розрахунково-касового обслуговування свого банку.

При оплаті карткою в системі комісія складає 2,75%.

6. Гарантійні листи приймаються виключно на фірмовому бланку з підписом керівника і печаткою підприємства, оформлені за зразком «за принципом" підтвердження заявки сьогодні з вильотом на завтра. Гарантійні листи на оплату турів необхідно відправляти на електронну адресу marketing@onlinebistro.ua

7. Рахунки за заброньовані туристичні послуги в системі ONLINEBISTRO виставляються від ТО ТОВ "Чистий туризм".

8. Повернення грошових коштів.

Повернення грошових коштів здійснюється виключно на розрахунковий рахунок платника, який проводив оплату.

Для Юридичних осіб та Фізичних Осіб Підприємців: повернення коштів здійснюється на розрахунковий рахунок на підставі листа, оформленого за зразком з підписом керівника і печаткою підприємства.

Для Фізичних осіб: повернення коштів здійснюється виключно на персональний розрахунковий рахунок фізичної особи будь-якого банку України, на підставі листа від імені платника, оформленого за зразком; з копією національного паспорта (сторінка 1, 2 з актуально фотографією, відміткою про реєстрацію); копією довідки про присвоєння ідентифікаційного коду; копією квитанції про оплату турпродукту. Копії всіх документів завіряються власником (дата, підпис, згідно з оригіналом копія вірна).