Готелі

ПОШУК ГОТЕЛІВ

В асортименті модуля пошуку готелів ONLINEBISTRO – більше 750 тис. об’єктів розміщення по всьому світу від найбільших постачальників. Тут можна забронювати не лише готелі, а й хостели, апартаменти та віли. Наразі в системі відображаються пропозиції понад 20 постачальників. Всі об’єкти, що доступні для бронювання, мають статус миттєвого підтвердження. Ваучер надходить відразу після оплати послуг, а номер бронювання можна отримати, навіть не сплачуючи замовлення, якщо обраний тариф дозволяє відтермінувати платіж. На додаток, більшість постачальників надають можливість бронювання в останню мить (день у день).

Також система дає можливість забронювати від одного до дев’яти номерів, що дуже зручно при роботі з груповими запитами. Наразі ми працюємо над покращенням мапінгу готелів у нашій системі. Враховуючи кількість постачальників та готелів, процес доволі трудомісткий, але результат, який отримає у підсумку користувач, того вартий.

Про постачальників

В системі ONLINEBISTRO підключена велика кількість постачальників, таких як: Agoda, Expedia Hotels, Expedia package, Goglobal, Hotelbeds, Tourico, GTA, Kuoni, Hotelspro, WebBeds, JacTravel, DOTW; Sunhotels, Lots of hotels, Totalstay, FIT Ruums, Umrah Holidays, Miki, Restel, Travco, W2M, Welcomebeds, YouTravel, Abreu, Escalabeds, GIATA, Olympia, TBO, TravelLanda, Travelfusion Hotels, Priceline, Darina Holidays, Ratehawk, Smyrooms, Abreu Hotel, Adonis, AIC, Allbeds, American Executive International, American Tours, Austria Vacanze, Bookabed, Bookohotel, Cupohotel Colombia, Dida Travel, FastPayHotels, Gem Travel, Getabed / Stuba, Global Travel International, GTE, Guest Incoming, Imperatours, ItalCamel, Kaluah Tours, LCI Travel Solutions, MG Holiday, MTS City Breaks, MyGo, Paradores, Portimar, Prime Travel, PTC Hotels, Rakuten Travel Xchange, Rhodasol (Grupo Serhs), RTS Hotel, Rustar Tourism, Tour 10, Traveloka, Travelopedia, TTH Travel, WHL, Yalago. Наша база зростає щодня і тільки за останні кілька місяців до нас приєдналося 6 постачальників, ми уклали близько 2500 прямих договорів. На даний момент йде пряме підключення таких готельних мереж як: AccorHotels, Marriott International, Jumeirah Hotels and Resorts, Rocco Forte Hotels, Hilton Worldwide, The Luxury Collection Hotels & Resorts та інші.

Переваги

Крім конкурентних цін, великої кількості постачальників та прямих контрактів одною з головних переваг компанії є зручність в користуванні системою. ONLINEBISTRO дає можливість забронювати до 9 номерів, використовувати зручні фільтри, а саме: по назві готелю, категорії, ціні, постачальнику і локації. Окремо хочеться виділити пошук по карті з вибором локації та радіусом пошуку від 1 до 50 кілометрів. Професійний відділ підтримки клієнтів який працює в чаті замовлення, та гаряча лінія 24/7 для вирішення термінових питань. Велика кількість варіантів оплати замовлень, від банківського переказу до купівлі карткою та депозитом.

Ви істотно економите свій час, оскільки можете переглянути і порівняти кращі пропозиції від декількох постачальників в одному місці.

Корисна інформація

При виборі способу оплати "Банківський переказ" просимо вас вносити оплату за замовлення не пізніше 2-х днів до зазначеного тайм-ліміту, так як постачальник залишає за собою право автоматично анулювати неоплачені замовлення за добу до тайм ліміту.